Articles

Änglaro

Vem är jag? Hmm, det var svårt. Jag är en glad kvinna. Har 3 barn, 3 barnbarn och 4 extra barn. Och jag har en underbar sambo. Jag älskar djur, har en hund och 2 katter. Älskar att pyssla, om tid finns. Jag är född i Norge och bott i Sverige sen -78.

Ett av mina stora intressen har alltid varit den mediala sidan, som funnits med mig sen barnsben. Det finns så mycket spännande att utforska och lära.

Livet har inte alltid varit lätt. Men ser detta som erfarenheter som gjort mig till den person jag är idag. Detta gör att man kan sätta sig in i olika situationer, vara ödmjuk och medmänniska. Jag blev Edane bo 2010 då jag flyttade till Lerhol norra myrarna, men flyttade in till Edane 2012. Jag trivs mycket bra här. Här finns härliga och lugna energier , vilket jag uppskatter. Nära till vatten och skog är också en stor fördel, vilket jag älskar.

Jag startade mitt företag den 17 mars 2014. Då fanns jag i lillstugan hemma på tomten. Men växte snabbt ur den så den 10 mars 2015 öppnade jag i bymackens gamla lokaler. Men då företaget utvecklas och växer så flyttade jag nu in i lokalen bredvid ICA i Edane. Öppnade åter igen den 1 februari 2016.

I min lokal finns det presentartiklar som änglar, troll, indianer, döskallar, drakar, smycken och mycket new age produkter som stenar, pendlar, kristaller, aroma oljor, tarot, rökelser och mycket annat.

Finns också som web butik: www.anglaro-christine.se

 

Du kan också få olika behandlingar som öronljus behandling, healing, massage, medial vägledning. Jag gör också djurkomunikation, och rening av hem. Har också en del cirklar och kurser i lokalen. Jag bjuder också in olika kända medium som tex Pehr Trollsveden (Min mentor) och Anna-Lena Vikström som har olika aktiviteter i min lokal och fler personer och event kommer det bli framöver. Jag arrangerar också storseanser med Pehr Trollsveden och har biljettbokningen på 4 ställen i vår (Skoghall, kristinehamn, jössefors, torsby)och 6 st till hösten (Grums, Åmål, Charlottenberg, Årjäng, Lidköping, Alingsås) Du kan läsa mer på hemsidan: www.christinemedium.se Vid frågor eller bokning kan du ringa telf.nr 070-2469468 eller maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Just nu utbilder jag mig mer inom kinesisk meridian massage och regressions terapeut. Jag försöker utbilda mig allt eftersom. Är också ofta ute på mässor och marknader. Kommer också kunna erbjuda en kurslokal, om intresse finns för andra att hyra.

Välkomna in.

Namnsdagar

Fiber i Brunskog

Annonser

 

 


08-21 Alla dagar


EDANE MASKINSERVICE

 

Nu har vi utökat vår verksamhet
och reparerar&servar personbilar
även reservdelsförsäljning
HÖSTERBJUDANDE!
Vi utför basservice på din personbil
året ut pris från 990:-
(prisex. Olja delsynt 4L+oljefilter)
0570-50400 www.edanemaskin.se
vi lämnar nu 30% rabatt på
Bosch bilbatterier
Prisex 62Ah 814:-

Väder

Fotoalbum

Bloggar

Årskort Guld

Bloggare berättar om sitt besök i Edane


Bröderna Bravader

2 bröder från Brunskog bloggar om jakt


Fiskebröder

2 bröder från Edane som bloggar om fiske


Bor du i Brunskog med omnejd och vill ha din blogg med här?

Skicka ett mail till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.